Reis-/annuleringsverzekering

Op reis gaan is leuk en spannend. Je komt op onbekende plaatsen met onbekende gebruiken. Of misschien vier je elk jaar op dezelfde camping vakantie. Waar je ook heen gaat, een reisverzekering én een annuleringsverzekering mogen niet ontbreken.

Een reisverzekering is via internet zo afgesloten. Maar weet je dan precies waar je voor verzekerd bent? Met de juiste verzekering voorkom je teleurstellingen. Onze adviseurs weten wat je wel en niet vergoed krijgt bij schade en ziekte tijdens vakantie. Medische zorg wordt bijvoorbeeld vaak al vergoed door de zorgverzekering. Maar daar zit een maximum aan. Een reisverzekering kan die vergoeding aanvullen. En ook als je een weekendje weg gaat in Nederland, is een reisverzekering handig.

Sluit op tijd je annuleringsverzekering af
De meeste verzekeraars geven je na het boeken van je vakantie tot maximaal twee weken de tijd om een annuleringsverzekering af te sluiten. Heb je er nog geen geregeld bij het boeken van jouw reis, zorg er dan voor dat je dat binnen deze termijn doet.

Doorlopende reis- en annuleringsverzekering
Ga je vaker per jaar op reis, dan is een doorlopende reisverzekering prettig. Je hoeft dan niet elke keer een nieuwe verzekering te regelen. Ook een doorlopende annuleringsverzekering is dan het overwegen waard.

Welke reis- en annuleringsverzekering past bij jou
Een reisverzekering of annuleringsverzekering afsluiten bij ons hoeft niet veel tijd te kosten. We adviseren je graag over de beste reisverzekering voor jouw persoonlijke situatie. Loop gerust bij ons binnen of bel ons voor meer informatie. Of laat hieronder je gegevens achter voor het maken van een afspraak. Ook dan zijn we er voor jou.

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden
Direct contact
Stel uw vraag
Afspraak maken

Het laatste nieuws

Meer nieuws
Reis-/annuleringsverzekering
Direct contact

Veldsink Advies, Nuenen

  • Telefoon

    040-2635900
  • E-mail

    nuenen@veldsink.nl
  • Adresgegevens

    Park 26 - 28
    5671GA Nuenen

  • Openingstijden

    Van maandag t/m vrijdag geopend van 08.30 uur tot 17:00 uur *

Stel uw vraag

Wij staan u graag te woord! Vul uw vraag en gegevens in en wij reageren zo snel mogelijk.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Afspraak maken

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Hidden